Visor Queen Ikkunakaihdin

Queen –ikkunakaihdin on kankaasta valmistettu vekkikaihdin sisäikkunoihin ja oviin. 

Mittausohjeen verhoille löydät tuotteen kuvagalleriasta.

131,00 €
Koko (m2): 0.01

Katso tarkemmat toimitusehdot

Queen –ikkunakaihdin on kankaasta valmistettu vekkikaihdin sisäikkunoihin ja oviin. 

Mittausohjeen verhoille löydät tuotteen kuvagalleriasta.

Queen –ikkunakaihdin on kankaasta valmistettu vekkikaihdin sisäikkunoihin ja oviin. Valitsemalla samaa sarjaa olevat kaihtimet kaikkiin lasipintoihin saat kotiisi yhtenäisen ilmeen.

Queen –ikkunakaihdin kiinnitetään sekä ylä- että alareunasta. Sen ansiosta se pysyy erittäin hyvin paikoillaan ovia ja ikkunoita avattaessa. Erityisen joustorakenteensa ansiosta kaihtimien ohjainlangat pysyvät tiukalla, jolloin kaihdin kulkee suoraan ja on siten helppo säätää.

Visor Queen –kaihtimissa on pitkän tuotekehityksen tuloksena syntynyt kaksisuuntainen käyttömekanismi, jonka ansiosta kaihdinta voi säätää sekä alhaalta ylöspäin että ylhäältä alaspäin. Säätömekanismi on myös portaaton eli voit jättää kaihtimen juuri sille korkeudelle kuin haluat. Kaihdinta voi säätää suoraa siinä olevasta kahvasta tai korkeissa tiloissa tarkoitukseen suunnitellulla teleskooppisauvalla. Teleskooppisauva ei sisälly toimitukseen.

Kangasvalikoimaan sisältyy läpikuultavia ja tiiviitä kankaita. Voit tutustua kangaskohtaisiin ominaisuuksiin klikkaamalla tästä. Toistaiseksi kaikkia kangasvärejä ei ole valikoitavissa verkkokaupassamme.

Huomaathan, että Queen -ikkunakaihdinta saa myös pimentävällä kankaalla, tutustu lisää klikkaamalla tästä!

Leveys: 100 mm - 1500 mm

Korkeus: 500 mm – 3000 mm

Verhon leveys  = ikkunalasin leveys -3mm. 

Verhon korkeus = ikkunalasin korkeus

Materiaali: Profiiliosat alumiinia, kangas polyesteriä

Toimitusaika:

Verhot tehdään mittatilaustyönä toimitettujen mittojen mukaisesti, tästä johtuen verhojen valmistuminen kestää noin 8 arkipäivää tilauksesta. Saat saapumisilmoituksen postista kun verhot ovat noudettavissa.

Visor Queen -ikkunakaihdin sopii kaikkiin ikkunoihin, joissa ikkunakarmin syvyys on vähintään 15mm.

11111