Visor Queen Kattokaihdin

Lasikatolliset tilat ovat usein kesäisin sietämättömän kuumia niin ihmisille kuin kasveillekin. Queen –kattokaihtimet estävät liian valon pääsyn sisään ja pitävät kuumuuden loitolla.

165,00 €
Koko (m2): 0.01

Katso tarkemmat toimitusehdot

Lasikatolliset tilat ovat usein kesäisin sietämättömän kuumia niin ihmisille kuin kasveillekin. Queen –kattokaihtimet estävät liian valon pääsyn sisään ja pitävät kuumuuden loitolla.

Erityisesti kattoikkunoissa Queen –kaihdinten ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa. Ainutlaatuinen jäykistemekanismi pitää kaihtimen ryhdikkäänä jopa vaakatasossa.

Queen –kattokaihtimet voidaan asentaa niin kiinteisiin kuin avattaviinkin kattoikkunoihin. Ne ovat niin kevyet, ettei lasitukseen tarvitse tehdä rakenteellisia muutoksia. Visor Queen kattokaihdin asennetaan mukana toimitettavilla kannakkeilla joko katon päätyosiin tai kulmaraudoilla kattotuoleihin

Yksittäistä kaihdinta voidaan avata ja sulkea portaattomasti molemmista päistä tarkoitukseen suunnitellun teleskooppisauvan avulla. Voit tutustua ja hankkia käyttösauvan tästä linkistä.

Kangasvalikoimaan sisältyy läpikuultavia ja tiiviitä kankaita. Kaikki parvekkeelle asennettavat kankaat ovat vesipestäviä ja kestävät kovaakin käyttöä. Voit tutustua kangaskohtaisiin ominaisuuksiin klikkaamalla tästä.

Profiiliosat voit valita joko vaalean harmaana (RAL 9006) tai valkoisena (RAL 9016)

Leveys: 100 mm - 950 mm

Korkeus: 100 mm – 3000 mm

Materiaali: Profiiliosat alumiinia, kangas polyesteriä

Verhojen kangas on materiaaliltaan Öko-tex -sertifikoitua polyesteriä.

Sertifikaatti takaa, ettei niissä ole haitallisia torjunta-aineita, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

Visor Queen kattokaihdin asennetaan mukana toimitettavilla kannakkeilla joko katon päätyosiin tai kulmaraudoilla kattotuoleihin.

Toimitusaika:

Verhot tehdään mittatilaustyönä toimitettujen mittojen mukaisesti, tästä johtuen verhojen valmistuminen kestää noin 8 arkipäivää tilauksesta. Saat saapumisilmoituksen postista kun verhot ovat noudettavissa.

11111