Visor Queen pimentävä ovi-ikkunakaihdin

Queen –kaihtimia voidaan käyttää myös ovissa. Valitsemalla samaa sarjaa olevat kaihtimet kaikkiin lasipintoihin saat kotiisi yhtenäisen ilmeen.

Mittausohjeen verhoille löydät tuotteen kuvagalleriasta.

161,00 €
Koko (m2): 0.01

Katso tarkemmat toimitusehdot

Queen –kaihtimia voidaan käyttää myös ovissa. Valitsemalla samaa sarjaa olevat kaihtimet kaikkiin lasipintoihin saat kotiisi yhtenäisen ilmeen.

Mittausohjeen verhoille löydät tuotteen kuvagalleriasta.

Queen –pimentävä ovi-ikkunakaihdin on kankaasta valmistettu vekkikaihdin sisäikkunoihin ja oviin. Valitsemalla samaa sarjaa olevat kaihtimet kaikkiin lasipintoihin saat kotiisi yhtenäisen ilmeen.

Queen –pimentävä ovi-ikkunakaihdin kiinnitetään sekä ylä- että alareunasta. Sen ansiosta se pysyy erittäin hyvin paikoillaan ovia ja ikkunoita avattaessa. Erityisen joustorakenteensa ansiosta kaihtimien ohjainlangat pysyvät tiukalla, jolloin kaihdin kulkee suoraan ja on siten helppo säätää.

Visor Queen –kaihtimissa on pitkän tuotekehityksen tuloksena syntynyt kaksisuuntainen käyttömekanismi, jonka ansiosta kaihdinta voi säätää sekä alhaalta ylöspäin että ylhäältä alaspäin. Säätömekanismi on myös portaaton eli voit jättää kaihtimen juuri sille korkeudelle kuin haluat. Kaihdinta voi säätää suoraa siinä olevasta kahvasta tai korkeissa tiloissa tarkoitukseen suunnitellulla teleskooppisauvalla. Teleskooppisauva ei sisälly toimitukseen.

Kangas on valoa läpäisemätön ja turvaa yöunet myös valoisina kesäöinä!

Toimitusaika: Yksi viikko tilauspäivästä

Leveys: 100 mm - 950 mm

Korkeus: 100 mm – 3000 mm

Materiaali: Profiiliosat alumiinia, kangas polyesteriä

Verhon leveys  = ikkunalasin leveys -3mm. 

Verhon korkeus = ikkunalasin korkeusKiinnitetään ruuvattavalla pikakannakkeella ikkunan karmin ylä- ja alareunaan. Mikäli ikkunankarmisi on viistetty, valitse listasta  "viistoon ikkunakarmiin" ja mikäli ikkunankarmisi on suora, valitse listasta "suoraan ikkunakarmiin".

Visor Queen -ovi-ikkunakaihdinsopii kaikkiin oviin, joissa ovi-ikkunakarmin syvyys on vähintään 15mm.

11111