Visor Queen Terassikaihdin

Queen –terassikaihtimilla teet lasitetusta terassistasi entistä viihtyisämmän. Kaihtimilla voit säätää valon määrää sekä näkyvyyttä ulkoa sisälle. Mittausohjeen verhoille löydät tuotteen kuvagalleriasta.

165,00 €
Koko (m2): 0.05

Katso tarkemmat toimitusehdot

Queen –terassikaihtimilla teet lasitetusta terassistasi entistä viihtyisämmän. Kaihtimilla voit säätää valon määrää sekä näkyvyyttä ulkoa sisälle. Mittausohjeen verhoille löydät tuotteen kuvagalleriasta.

Queen –terassikaihtimilla teet lasitetusta terassista entistä viihtyisämmän. Kaihtimilla voit säätää valon määrää sekä näkyvyyttä ulkoa sisälle.

Queen –terassikaihtimien kankaan taustapuolen ohut helmiäis- tai metallikalvo heijastaa terassille tulevan auringonsäteilyn tehokkaasti pois ja suojaa kotiasi liialta kuumuudelta. Huoneiston ja terassin välisiä sälekaihtimia ei enää tarvitse pitää kiinni, jolloin kotisi tuntuu avarammalta

Queen –kaihtimissa on kaksisuuntainen käyttömekanismi, jonka ansiosta kaihdinta voi säätää sekä alhaalta ylöspäin että ylhäältä alaspäin. Säätömekanismi on myös portaaton eli voit jättää kaihtimen juuri sille korkeudelle kuin haluat.

Terassilaseihin toimitettavassa Q6-tyyppisessä kaihtimessa on kaksi kangasnippua, joista toinen tulee avauskahvan alapuolelle ja toinen yläpuolelle. Verhon asennus voi vaatia kahvan käyttämistä irti.

Kangasvalikoimaan sisältyy läpikuultavia ja tiiviitä kankaita. Kaikki parvekkeelle asennettavat kankaat ovat vesipestäviä ja kestävät kovaakin käyttöä. Voit tutustua kangaskohtaisiin ominaisuuksiin klikkaamalla tästä

Profiiliosat voit valita joko vaalean harmaana (RAL 9006) tai valkoisena (RAL 9016)

Terassikaihtimen asennus on tehty vaivattomaksi patentoidulla pikakannakkeella. Asennuksessa ei tarvitse työkaluja, eikä parvekkeeseen tehdä rakenteellisia muutoksia, jolloin verhojen asennus ei vaikuta lasituksen mahdolliseen takuuseen eikä siihen tarvitse hankkia lupaa. Löydät asennusvideon tuotteen kuvagalleriasta.

Leveys: 100 mm - 950 mm

Korkeus: 500 mm – 2500 mm

Materiaali: Profiiliosat alumiinia, kangas polyesteriä

Verhon leveys  = terassilasin leveys -2mm. 

Verhon korkeus = terassilasin korkeus

Kulmalaseissa verhon leveys = terassilasin leveys -21mm


Verhot asennetaan parvekkeen lasitukseen reunakiinnikkeillä. Kiinnikkeitä tulee neljä kappaletta verhoa kohden. Löydät asennusvideon tuotteen kuvagalleriasta.

Toimitusaika:

Verhot tehdään mittatilaustyönä toimitettujen mittojen mukaisesti, tästä johtuen verhojen valmistuminen kestää noin 8 arkipäivää tilauksesta. Saat saapumisilmoituksen postista kun verhot ovat noudettavissa.

11111